Sunday, June 26, 2011

rezeki anak-anak

alhamdulillah, murah rezeki hari ni, hihihi..pas miting kelab pagi tadi, dapat la cabutan bertuah - hamper! saya sukaaaaa! - walaupun selalu tgk hamper kat kedai, tp still suka dgt sebab dapat...bertuah la katakan untuk hari ni...only ten hampers are given away, between 80-90 ppl yang hadir...best kan?

mcm biasa, hari ahad memang sentiasa diselubungi kemalasannn...mcm taktentu arah tau..nak buat keje sama banyak dgn tak nak buat keje...sudahnya tunggu je lah time balik...boring la mcm ni kan...mata pun mcm berpinar2 dah duk baca kat skrin komputer ni haaa....

I'm still looking for the best design - buat sedap mata memandang la kat blog saya ni..hihihii...go go chaiyok!

1 comment:

Anonymous said...

[url=http://sexrolikov.net.ua/tags/Sweets/]Sweets[/url] Смотри и дрочи : [url=http://sexrolikov.net.ua/tags/%C0%ED%E0%F2%EE%EB%FC%E5%E2%ED%E0/]Анатольевна[/url] , это все Вы можете смотреть онлайн